hits

ArchiCAD undervisning på Eksponeringsdesign.

De to siste ukene har jeg undervist i ArchiCAD på Eksponeringsdesign og jeg synes de har blitt veldig flinke til tross for at datakompetansen til mange av jentene var minimal når vi begynte. Får håpe de sender opp litt av tegningene sine på bloggene sine etter hvert så dere får se hvor flinke de har blitt :)

Her er et bilde jeg lagde for å lære studentene litt om lyssetting og rendering.

Ellers var jeg hos Storm studios og Gimpville i Oslo på onsdagen forrige uke. Vi fikk en spennende omvisning og fikk se blant annet to av de senere produksjonene til Storm Studio (kortfilmen Skylappjenta og en særdeles realistisk polarbjørn animasjon).

Som alltid var det veldig hyggelig å ta en tur innom Gimpville der det er rundt 15 tidligere studenter av meg som jobber (faktisk er alle som jobber der med unntak av en person tidligere studenter av meg).

Vi jobber med et samarbeid med både Storm Studio og Gimpville for å få inn litt foredragsholdere på 3D design og 3D animasjon så det kan bli veldig spennende.

Til uka er jeg tilbake på 3D design og skal undervise i materialer og teksturer. Men aller først er det innlevering av animasjonsoppgave på 3D design på mandag, etter hva jeg har sett så langt så blir det veldig mye bra så det er bare å følge med på bloggene her: http://blogg.idefagskolen.no/linje/4

Én kommentar

powerSimon

17.10.2009 kl.23:12

Det var hyggelig med besøk :) Kjempekult at du tar turen rundt, skaffer foredragsholdere og holder deg oppdatert på alt mulig.

Fancy rom også.. Tipper naboene i husene bak i bildet er passe misunnelige!

Skriv en ny kommentar